flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддю Лілію МОТРУК обрано головою Тлумацького районного суду Івано-Франківської області та суддею-спікером

27 вересня 2024, 15:35

     Сьогодні, 27 вересня 2024 року, відбулися збори суддів Тлумацького районного суду Івано-Франківської області, на яких, зокрема, розглянуто питання обрання голови суду та судді-спікера. Відповідно до рішення зборів суддів цього ж суду, за результатами таємного голосування головою Тлумацького районного суду Івано-Франківської області та суддею-спікером обрано суддю МОТРУК Лілію Іванівну.

     Колектив Тлумацького районного суду Івано-Франківської області щиро вітає новообрану голову суду.

                                                              Шановна Ліліє Іванівно!

     Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого обрання на високу і відповідальну посаду – голови Тлумацького районного суду Івано-Франківської області!

     Переконані, що ваші професійні якості, досвід роботи, енергія і цілеспрямованість будуть завжди стояти на варті інтересів та нашої держави.

     Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення й перемоги.

     Нехай ніколи не вичерпується Ваша доброта, відкритість, порядність, толерантність. Бажаємо успіхів і сил на новій посаді та на нелегкому шляху забезпечення верховенства права у країні. 

     Бажаємо Вам принциповості, наполегливості, великих здобутків на цій відповідальній посаді, а підґрунтям плідної професійної діяльності, нехай буде зміцнення здоров'я та благополуччя.