flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс дитячого твору, на тему: «Cуд майбутнього»

20 жовтня 2020, 16:31

Оголошено конкурс дитячого твору, на тему: «Cуд майбутнього»

 

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області оголошує конкурс дитячого твору на тему: «Cуд майбутнього».

 Участь у конкурсі можуть прийняти учні 5-11 класів навчальних закладів освіти.

      Всі бажаючі можуть подати свої роботи до 10 листопада 2020 року через поштовий зв’язок на адресу Тлумацького районного суду Івано-Франківської області: вул. Винниченка, 14 А, місто Тлумач Івано-Франківської області, 78001, або залишити у кабінеті № 2 в приміщенні суду. 

     Враховуючи епідемічну ситуацію в Україні, просимо всіх учасників конкурсу дотримуватися вимог карантину, бути свідомими та відповідальними не лише за себе, але й за оточуючих, бо від цього залежить наше з Вами здоров’я  і життя наших близьких. Бережімо себе.

    Конкурсні роботи (творів) повинні бути цікавими та оригінальними. Робота має бути виконана на аркуші формату А4. На зворотному боці слід зазначити ПІБ, клас та назву навчального закладу.

    Повідомляємо, що конкурсні роботи творів будуть розміщені на офіційній сторінці Пресслужби Тлумацького районного суду Івано-Франківської області в соціальній мережі «Фейсбук», де можна буде переглянути твори та проголосувати за учасника конкурсу.

    Переможці конкурсу отримають заохочувальні та пам’ятні призи.

    Про дату та місце вручення нагород, переможців конкурсу буде повідомлено додатково.

            За додатковою інформацією можна звернутися за тел. (03479) 2-40-83 – консультант суду, особа, на яку покладено обов'язки прессекретаря судуСвітлана Круховська.

 

 

 

Пресслужба суду