flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За нанесення старшому брату тяжких тілесних ушкоджень, молодшому – обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою

19 жовтня 2018, 10:48

18 жовтня 2018 року Тлумацьким районним судом Івано-Франківської області відносно молодшого брата, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України, а саме за спричинення старшому брату тілесних ушкоджень у вигляді проникаючого ножового поранення лівої половини грудної клітки з пошкодженням лівої легені, лівобічний пневмоторакс, що відноситься до тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя у момент спричинення, обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

В судовому засіданні встановлено, що два брати по місцю свого проживання на протязі ночі розпивали спиртні напої та зранку між ними на побутовому грунті виник конфлікт. Під час цього конфлікту молодший брат схопив зі столу кухонний ніж та наніс один удар в область грудної клітки своєму старшому брату, внаслідок чого спричинив потерпілому тяжкі тілесні ушкодження.

Підозрюваний в судовому засіданні, свою причетність до нанесення ножового поранення грудної клітки потерпілого не заперечив, надав показання про те, що дійсно він вчинив дане кримінальне правопорушення.

Слід зазначити, що за вчинення умисного тяжкого злочину проти життя та здоров'я особи, передбачено покарання у виді позбавлення волі до восьми років.

 

Прес-служба суду

Риндич (03479) 2-27-86