flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підготовка для голів судів за участі Уляни ЛУКОВКІНОЇ

29 листопада 2023, 15:35

      У період з 27 до 29 листопада 2023 року голова Тлумацького районного суду Івано-Франківської області Уляна ЛУКОВКІНА приймала участь у підготовці голів та заступників голів апеляційних, місцевих загальних, господарських та адміністративних судів, яка проводиться Національною школою суддів України, в "режимі онлайн".

     Лекторами в даному заході були Дмитро ЛУК’ЯНОВ, Максим ПАМПУРА,  Богдан КРИКЛИВЕНКО, Оксана МАРЧЕНКО, Людмила ВОЛКОВА, Роман САБАДАШ, Вадим КОВАЛЬ, Оксана ЛІТВІНОВА, Максим ХОДАКІВСЬКИЙ, Елла КАТАЄВА, Наталія ШУКЛІНА.

    В дану програму підготовки включено теми, які дозволять суддям, що займають адмінпосади, ефективніше впроваджувати управлінські рішення, оперативніше вирішувати проблемні питання в організації роботи суду, застосовувати медіацію як спосіб попередження і зменшення надмірного робочого навантаження в судах.

    На завершення підготовки голів та заступників голів апеляційних, місцевих загальних, господарських та адміністративних судів проведено тренінг "Стрес менеджмент через призму капеланства" за участю викладача Капеланської академії, капелана Офісу шерифа округу Форсайт (США) Алекса ГЕРАСИМОВА та старшого капелана Ярослава МАЛЬКА.

    У своїх виступах доповідачі розкрили та обговорили із суддями надзвичайно актуальні й важливі для нинішніх українських реалій теми.