flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голосування розпочато

25 жовтня 2023, 09:29

    Тлумацький районний суд Івано-Франківської області повідомляє, що до 15 листопада 2023 року 16 год. 00 хв. проходитиме голосування за кращий  дитячий малюнок, на тему: «Війна очима дітей; про біль, надію та перемогу».

    Для участі в конкурсі подано 106 малюнків, намальовані ліцеїстами загальної та середньої освіти Тлумацької міської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області, Обертинської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області, Олешанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області.

    Конкурсні роботи-малюнки будуть розміщені на сторінці Тлумацького районного суду Івано-Франківської області в соціальній мережі «Фейсбук», де можна буде переглянути малюнки та проголосувати.

    Просимо всіх активно брати участь в голосуванні та підтримати найкращий дитячий малюнок! Всі малюнки яскраві та оригінальні і кожен учасник заслуговує бути переможцем.

    Нагадуємо, що даний захід проводиться з метою підвищення правової освіти, надання моральної підтримки воїнам ЗСУ, розвитку почуття патріотизму та відповідальності за майбутнє своєї держави, виявлення і підтримки здібних, обдарованих і талановитих дітей.