flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Конкурс малюнку на тему: "Війна очима дітей; про біль, надію та перемогу"

22 вересня 2023, 11:10

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області оголошує конкурс дитячих малюнків, на тему: «Війна очима дітей; про біль, надію та перемогу», задля моральної підтримки воїнів ЗСУ, розвитку почуття патріотизму та відповідальності за майбутнє своєї Держави, виявлення і підтримки здібних, обдарованих і талановитих дітей. Участь у конкурсі можуть прийняти заклади загальної та середньої освіти Тлумацької міської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області, Обертинської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області, Олешанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області.                                        

Всі бажаючі зможуть подати свої роботи до 20 жовтня 2023 року через поштовий зв’язок на адресу Тлумацького районного суду Івано-Франківської області: вулиця Винниченка, 14 А, місто Тлумач Івано-Франківської області, 78001, або залишити у кабінеті № 2 в приміщенні суду. Робота має бути виконана на аркуші формату А4. На зворотному боці слід зазначити назву навчального закладу, ПІБ виконавця та номер мобільного телефону.

Повідомляємо, що конкурсні малюнки будуть розміщені на офіційній сторінці Тлумацького районного суду Івано-Франківської області в соціальній мережі «Фейсбук», де можна буде переглянути малюнки та проголосувати за учасника конкурсу. По закінченню голосування дані малюнки будуть відправлені військовим, які захищають нашу Україну.                                                                                                                        

З переможцями конкурсу буде проведена екскурсія приміщенням Тлумацького районного суду Івано-Франківської області.                                                                                        

Сподіваємося, що малюнки нагадуватимуть нашим воїнам, заради кого вони ризикують життям, підтримуватимуть їх бойовий дух, супроводжуватимуть їх на шляху до омріяної перемоги. Разом до Перемоги! Слава  Україні! Слава ЗСУ!                                      

За додатковою інформацією можна звернутися за тел. (03479) 2-40-83 (головний спеціаліст Тлумацького районного суду Світлана КРУХОВСЬКА).