flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Днем Конституції України

28 червня 2023, 08:50

Конституція – хранитель прав і свобод громадян, суверенності та цілісності кордонів нашої квітучої та сильної країни – України.                                                                                

Від щирого серця бажаю завжди пишатися своєю країною і пам’ятати про свої права, поважати будь-який закон і вірно розуміти трактування будь-якого правила. Нехай Конституція забезпечує повноцінне життя і дає можливість самореалізації в цьому житті.  Нехай демократичні засади, що закріплені в Конституції, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої країни. Конституція несе в собі головну надзвичайно цінну і гуманну ідею про те, що держава функціонує для людини.                                                                                                   

У цей урочистий день щиросердно бажаю добра і миру, міцного здоров’я й родинного затишку, стійкості та витримки – усім українцям і особливо нашим бійцям, які зі зброєю в руках зараз боронять кордони нашої країни, захищають усіх нас та наші родини, майбуття рідної України!                                                                                                                  

Ми маємо набратися терпіння і віри, зробити все від нас залежне, щоб наступні покоління українців пишалися тим, що живуть на рідній землі!

 

З повагою,

від імені колективу

Голова Тлумацького районного суду

Івано-Франківської області                                                                    Уляна ЛУКОВКІНА