flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати зовнішнього анонімного анкетування

12 вересня 2022, 14:31

     В період з 25 серпня до 09 вересня 2022 року в Тлумацькому районному суді Івано-Франківської області проводилося зовнішнє анкетування громадян – відвідувачів суду для отримання незалежної оцінки діяльності Тлумацького районного суду Івано-Франківської області та доступності правосуддя для громадян.

     Метою даного анкетування було здійснення аналізу стану незалежності, неупередженості та доступності правосуддя, розроблення відповідних рекомендацій для вирішення проблемних питань і удосконалення діяльності суду.

      В анкетуванні взяли участь ­­­­­­­­­­­­­10 громадян. Зменшення кількості респондентів, насамперед пов’язано з оголошенням воєнного стану в Україні, впровадженням розгляду справ в режимі відеоконференцзв’язку. Слід зазначити, що опитаними були учасники судового процесу та вільні відвідувачі суду, які мали змогу заповнити запропоновані анкети, в яких висловили думку з приводу оцінки умов, в яких працює суд, доступність інформації, ефективність організації роботи суду.

      Дуже приємним є те, що учасники анкетування вкотре високо оцінили роботу суду, повністю задоволені роботою як суддів, так і працівників апарату суду.

    Таким чином, можна ствердно сказати, що ступінь доступності, незалежності та неупередженості правосуддя в Тлумацькому районному суді є досить високим.

      Щиро дякуємо всім учасникам опитування за довіру!