flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати опитування

27 травня 2022, 15:49

     З 23 травня 2022 до 26 травня 2022 року у Тлумацькому районному суді Івано-Франківської області проводилося анонімне  анкетне опитування суддів та працівників апарату суду, передбачене Комунікаційним планом суду на 2022 рік.                                             

     За результатами даного опитування підбито підсумки з метою моніторингу задоволеності працівників суду організацією роботи та умовами праці.                            

  Результати дають можливість зробити висновок, що працівники апарату суду організаційну діяльність голови суду та керівника апарату суду оцінюють на високому рівні.  Також на високому рівні оцінені умови на робочому місці, зручність та комфортність для відвідувачів суду як приміщення суду загалом, так і залів судових засідань зокрема.         

     Проте слід зазначити, що працівники апарату суду не повністю задоволені матеріальним забезпеченням. Зокрема, це стосується забезпечення достатньою кількістю комп’ютерів та їхньою якістю, літературою та спеціальною пресою, канцелярськими товарами. Також низькі бали спостерігаються в опитувальниках щодо телефонного зв’язку. Дана ситуація виникла у зв’язку з частковим відключенням телефонів.

     Тлумацький районний суд Івано-Франківської області – це незалежний та доступний конституційний орган, якому довіряють, бо колектив працює чесно і відкрито та з повагою до Законів України!