flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПОВІДОМЛЕННЯ

28 лютого 2022, 16:12

Зважаючи на ситуацію, яка склалася в Україні, у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, Тлумацький районний суд Івано-Франківської області повідомляє наступне.

 

1) Тлумацький районний суд Івано-Франківської області здійснював та продовжує здійснювати правосуддя.

2) Всі працівники Тлумацького районного суду Івано-Франківської області перебувають на робочих місцях та виконують свої посадові обов’язки.

3) Тлумацький районний суд Івано-Франківської області працює відповідно до Правил внутрішнього трудового розпорядку, з понеділка по четвер з 08 год. 00 хв. до 17 год. 15 хв., в п’ятницю в 08 год. 00 хв. 16 год. 00 хв.

4) Про рух судових справ Тлумацького районного суду Івано-Франківської області можна дізнатися на вебсайті цього ж суду в розділі «Громадянам».

 

Будь-яка інша інформація, яка поширюється або може бути поширена в ЗМІ, мережі Інтернет та соціальних мережах, про зняття з розгляду усіх судових справ не відповідає дійсності.

 

Просимо інформацію щодо умов та порядку роботи Тлумацького районного суду Івано-Франківської області отримувати на вебсайті цього ж суду: https://tl.if.court.gov.ua  або на сторінці суду в соціальній мережі Фейсбук.