flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Про оголошення конкурсу»

03 листопада 2017, 13:19

      Відповідно до наказу Тлумацького районного суду Івано-Франківської області від 11.10.2017 року № 63-17 «Про оголошення конкурсу» в Тлумацькому районному суді Івано-Франківської області оголошено конкурс на зайняття вакантних посад в цьому ж суді головного спеціаліста з інформаційних технологій та секретаря судового засідання.

       Документи на зайняття вакантної посади головного спеціаліста з інформаційних технологій Тлумацького районного суду Івано-Франківської області не подано жодним кандидатом (порядковий номер 48192).

       На посаду секретаря судового засідання Тлумацького районного суду Івано-Франківської області подала документи одна особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, - Гнатишин Юрій Володимирович.

       01 листопада 2017 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні Тлумацького районного суду Івано-Франківської області проводився конкурс на зайняття вакантної посади секретаря судового засідання Тлумацького районного суду Івано-Франківської області.

       Результат тестування кандидата на зайняття вакантної посади секретаря судового засідання Тлумацького районного суду Івано-Франківської області Гнатишина Юрія Володимировича становить 36 балів (порядковий номер 48193).

      З метою визначення оцінки відповідності кандидата, професійної компетентності, які не були оцінені на попередньому етапі конкурсу, 02 листопада 2017 року о 13 год. 00 хв. визначено днем проведення співбесіди, однак кандидат на зайняття вакантної посади секретаря судового засідання Тлумацького районного суду Івано-Франківської області Гнатишин Юрій Володимирович не з’явився на співбесіду, не повідомив про причини неявки, а тому вважається таким, що не пройшов даний етап конкурсного відбору.