flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про вакантну посаду

18 березня 2016, 13:29

 Тлумацький районний суд Івано-Франківської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  головного спеціаліста з інформаційних технологій.

Державна служба насамперед передбачає служіння державі, тобто виконання за її дорученням визначеної діяльності щодо реалізації завдань і функцій держави в державних органах і установах, яке ґрунтується на принципах гуманізму і соціальної справедливості, демократизму і законності в інтересах народу України.

Право проходження державної служби надається громадянам України незалежно від походження, соціального і майнового стану, расової й національної приналежності, статі, політичних поглядів, релігійних переконань і місця проживання. Для її проходження вони мають одержати відповідну освіту й професійну підготовку та пройти у встановленому порядку конкурсний відбір або за іншою процедурою, передбаченою чинними законодавчими й нормативними актами.

Відповідно до статті 33 Закону України «Про державну службу» заробітна плата державних службовців складається з посадових окладів, премій, доплати за ранги, надбавки за вислугу років на державній службі та інших надбавок.

Посадові оклади державних службовців установлюються залежно від складності та рівня відповідальності виконуваних службових обовязків. 

  На державних службовців покладаються передбачені чинним законодавством обов`язки й права, а також обов`язки, визначені у Типових посадових інструкціях працівників апарату суду, затверджених наказом ДСА України від 20.07.2005 № 86, на основі яких затверджується індивідуальна посадова інструкція для кожного працівника.

 Відповідно до посадової інструкції, головний спеціаліст з інформаційних технологій має такі обов’язки читати обов’язки;

 Основні вимоги до кандидатів на посаду головного спеціаліста з інформаційних технологій:

   - повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра;

- стаж роботи за фахом у державній службі не менше 1 року або стажем роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років.

- досконало володіти комп’ютерною технікою та програмним забезпеченням.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається, що заявник ознайомлений із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- декларацію про майно, доходи, витрати і зобов`язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»;

- копію документу, який посвідчує особу;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов`язаних).

Прийом документів та їхній попередній розгляд на відповідність встановленим кваліфікаційним вимогам проводиться протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу (оголошення надруковано у газеті «Злагода» від 18.03.201