flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні громадяни!

25 лютого 2022, 10:02
     Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», в умовах правового режиму воєнного стану суди, органи та установи системи правосуддя діють виключно на підставі, в межах повноважень та в спосіб, визначені Конституцією України та законами України.
    Тлумацький районний суд Івано-Франківської області здійснює правосуддя, адже ні в умовах пандемії, ні воєнного чи надзвичайного стану робота суду не може бути припинена.
    Крім того повідомляємо, що відповідно до розпорядження Тлумацького районного суду Івано-Франківської області від 24.02.2022 № 02-04/2 «Про запровадження особливого режиму роботи Тлумацького районного суду Івано-Франківської області», призупинено прийом громадян з питань, що стосуються розгляду судових справ. Рекомендовано учасникам судового процесу та іншим особам:
   1) всі документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про ознайомлення із судовими справами тощо) надсилати на адресу суду поштою або в електронному вигляді, засвідчивши кваліфікованим електронним підписом через особистий кабінет «Електронного суду» або на офіційну електронну адресу суду inbox@tl.if.court.gov.ua;
   2) в один із наведених у п. 1 способів подати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в матеріалах справи документами, як передбачено процесуальним законодавством.