flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Дузінкевич Р.М.

20 серпня 2020, 15:10

     Тлумацький районний суд Івано-Франківської області повідомляє, що о 11 год. 00 хв. 26 серпня 2020 року буде проводитися підготовче судове засідання по цивільній справі за позовом Шкварка Василя Васильовича до Тлумацького районного відділу державної виконавчої служби Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ), Дузінкевича Руслана Миколайовича про зняття арешту з нерухомого майна.

    В підготовче судове засідання в якості відповідача викликається Дузінкевич Руслан Миколайович, 02.09.1976 року народження, зареєстрований по вул. Коновальця, 5, в м. Тлумачі Івано-Франківської області. Йому пропонується надати відзив на позовну заяву та всі наявні письмові та електронні докази по зазначеній справі.

   Про причини неявки відповідач зобов’язаний повідомити суд. У разі неявки відповідача в підготовче судове засідання без поважних причин, підготовче судове засідання буде проведено у його відсутності.

  Розгляд справи буде проводитися за адресою: вул. Винниченка,14 «А» м.Тлумач Тлумацький район Івано-Франківська область. Суддя Лущак Н.І.