flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик Грижук Світлани Осипівни

20 вересня 2023, 13:21

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області повідомляє, що о 09 год. 30 хв. 03 жовтня 2023 року буде проводитись підготовче судове засідання по цивільній справі за позовом Салійчука Василя Васильовича до Олешанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідача: Грижук Світлана Осипівна, Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області, про визнання права власності в порядку спадкування за законом.

В судове засідання в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідача викликається: Грижук Світлана Осипівна, 20.02.1988 р.н., жителька вул. Південний бульвар, 21/19, м. Івано-Франківськ.

Їй пропонується надати письмові пояснення щодо позову.

Про причини неявки третя особа зобов’язана повідомити суд. У разі неявки третьої особи в судове засідання без поважних причин, судовий розгляд справи буде проведено у її відсутності.

Судовий розгляд справи буде проводитися за адресою: вул. Винниченка,14 «А» м.Тлумач Тлумацький район Івано-Франківська область. Суддя Луковкіна У.Ю.