flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик Гриніва Олега Петровича

20 травня 2022, 15:07

      Тлумацький районний суд Івано-Франківської області повідомляє, що о 11 год. 00 хв. 14 червня 2022 року буде проводитися судове засідання по цивільній справі за позовом адвоката Голуба Григорія Степановича, який представляє інтереси Бичка Дмитра Івановича, до Гриніва Олега Петровича про відшкодування матеріальної шкоди заподіяної внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

     В судове засідання в якості відповідача викликається: Гринів Олег Петрович, 24.01.2001 року народження, зареєстрований по вул. Кутівка, 17, в с. Палагичі Івано-Франківського району  Івано-Франківської області, житель вул. Пулюя, 1/80, м. Івано-Франківська Івано-Франківського району Івано-Франківської області. Йому пропонується надати відзив на позовну заяву та всі наявні письмові та електронні докази по зазначеній справі.

    Про причини неявки відповідач зобов’язаний повідомити суд. У разі неявки відповідача в судове засідання без поважних причин, судове засідання буде проведено у його відсутності.

    Розгляд справи буде проводитися за адресою: вул. Винниченка,14 «А» м.Тлумач Тлумацький район Івано-Франківська область. Суддя Лущак Н.І.