flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Баршацького І.В.

20 січня 2022, 13:09

     Тлумацький районний суд Івано-Франківської області повідомляє, що о 10 год. 00 хв. 01 лютого 2022 року буде проводитися судове засідання по цивільній справі за позовом адвоката Римарука Юрія Ігоровича, який представляє інтереси Кушніра Володимира Володимировича, до ТОВ «РОСВЕН ІНВЕСТ УКРАЇНА», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Баршацький Ігор Вікторович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.
   В судове засідання в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача, викликається приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Баршацький Ігор Вікторович, останнє відоме місце перебування якого: вул. Рейтарська/пров. Георгіївський, буд. 6-3 літ. А, каб. 2-7, м. Київ, 01034. Йому пропонується надати письмові пояснення щодо позову та всі наявні письмові та електронні докази по зазначеній справі.
   Про причини неявки Баршацький Ігор Вікторович зобов’язаний повідомити суд. У разі неявки третьої особи в судове засідання без поважних причин, судове засідання буде проведено у його відсутності.
Розгляд справи буде проводитися за адресою: вул. Винниченка,14 «А» м.Тлумач Тлумацький район Івано-Франківська область. Суддя Лущак Н.І.