flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З 1 травня в електронному кабінеті можна буде отримати Витяг щодо стану розрахунків за період із 2013 року

24 квітня 2024, 11:36

     Для платників з 1 травня 2024 року в електронному кабінеті стане доступним отримання Витягу щодо стану розрахунків починаючи з 2013 року за кожний рік окремо та в розрізі податків, зборів, платежів, а також єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (далі - єдиний внесок) на відміну отримання такого документа тільки за звітні періоди поточного року.

    Крім того, розроблено окремий функціонал для платників, які мають податковий борг на день подання Запиту про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами органів ДПС (далі - Запит) стосовно розрахунку пені, яка буде нарахована у разі погашення такого боргу поточною датою.

    Якщо платник податків у Запиті, який подається через кабінет, зазначає позначку про необхідність підпису Витягу щодо стану розрахунків, то на такий документ накладається кваліфікований електронний підпис керівника підрозділу економічного аналізу територіального органу ДПС за основним місцем обліку такого платника.

    За посиланням:https://jurliga.ligazakon.net/news/227216_z-1-travnya-v-elektronnomu-kabnet-mozhna-bude-otrimati-vityag-shchodo-stanu-rozrakhunkv-za-perod-z-2013-roku